Spring naar content

Ondernemers en fondsen

Hoe kunt u helpen met onze missie?

Mogelijkheden voor ondernemers en fondsen

Ondernemers staan midden in de samenleving en hebben daar, ieder op eigen manier, ook te maken met moslimmigranten. Een groeiend aantal heeft zelf ook moslimmedewerkers in het bedrijf, of heeft zakenrelaties die moslim zijn. We verwachten daarom dat er christenondernemers zijn die het belang van het werk van Evangelie & Moslims zien en daarin willen investeren. Omgekeerd heeft Evangelie & Moslims ook iets te bieden voor ondernemers.

Evangelie & Moslims biedt ondernemers naast digitale nieuwsbrieven, jaarlijks een vrijdagmiddag en –avond waarin zij christenen van moslimachtergrond kunnen ontmoeten. Het persoonlijke verhaal hoe zij Jezus leerden kennen, kan ons enorm bemoedigen en opbouwen in ons geloof. Wanneer ondernemers zelf te maken hebben met moslims in het bedrijf, of zakenrelaties hebben met een moslimachtergrond, brengt dat allerlei vragen en uitdagingen met zich mee. Dan is deze dag een kans om te profiteren van de kennis en ervaring van deze nieuwe christenen en de medewerkers van Evangelie & Moslims die graag met u meedenken.

Evangelie & Moslims is door de Belastingdienst aangemerkt als ANBI. Dat betekent dat giften aftrekbaar zijn voor de belasting. Zo kunt u uw mogelijkheden voor sponsoring optimaal  gebruiken.

Vul onderstaand formulier in, dan sturen we u meer informatie toe, of neem direct zelf contact op met Cees W. Rentier, directeur van Evangelie & Moslims

Contactformulier

Voor informatie over mogelijkheden om te steunen.

Help migranten
Scroll naar boven