Spring naar content

Hoop voor moslimjongeren

Materialen en informatie om tiener- of jongerenwerk op te zetten dat moslimjongeren hoop biedt.

Hoop voor moslimjongeren

Op de meeste plaatsen in Nederland wonen tieners en jongeren van verschillende achtergronden door elkaar heen. Op veel plaatsen zijn kerken en groepen christenen actief met tienerclubs of met projecten voor jongerenwerk. Door bijvoorbeeld sportieve of creatieve programma’s worden relaties opgebouwd met jongeren en worden ze geholpen in hun zoeken naar wie ze zijn, wat ze kunnen, en wie God voor hen is.

Evangelie & Moslims helpt graag met materialen en handvatten en training, waardoor groepen met moslimtieners en -jongeren voldoende in handen krijgen om die jongeren goed te kunnen begrijpen en om ze te helpen zoeken naar wat hoop geeft in hun leven.

Voor tienerclubs met ‘wereldtieners’ is het programma Road 7 ontwikkeld. https://www.road7.nl/ Dit is een veelzijdig pakket voor clubs van 11-15 jaar. Het is bijzonder geschikt voor clubs met tieners met asielzoekers- of met migrantenachtergrond.

Meer inspiratie en handvatten voor jongerenwerk zijn te vinden in onze publicatie: Hoop voor moslimjongeren (zie hiernaast).

Hoop voor moslimsjongeren

Inhoudsopgave en samenvatting algemene punten.

Meer over...

Road7 werkpakket

Tienerwerkpakket Road7

Tienerwerkpakket ROAD7 Tienerwerkpakket Road7Het pakket Road7 (https://www.road7.nl/) heeft 25 kant-en-klare programma’s die speciaal geschreven zijn voor clubs met migranten-en asielzoekerstieners. Wie een compleet pakket koopt, krijgt als team training +…

A mission for 4u

Mogelijkheden om hoop te bieden

Mogelijkheden voor jongerenwerk Mogelijkheden om hoop te bieden Het belangrijkste in het werken met tieners en jongeren is dat je hart voor ze hebt. Wie interesse heeft in jongeren en…

Scroll naar boven