Spring naar content

Zomerschool

Een praktische trainingsweek

Zomerschool Moslims en het Evangelie

24 t/m 28 juni 2024

Een praktische trainingsweek voor christenen, om je geloof te delen met moslimvluchtelingen en met moslims die hier al jaren wonen.

Wil je graag leren hoe je meer kunt betekenen voor moslims in je omgeving of de moslimvluchtelingen die hier komen? Kom dan naar onze Zomerschool! Een intensieve studieweek over het geloof en de cultuur van moslims en hoe je hen kunt bemoedigen om volgeling van Jezus te worden. Indien mogelijk bezoeken we een moskee en gaan we ook in gesprek met moslims.

Reacties van deelnemers:

- Fantastisch leerzame week met diepgaande en afwisselende studies.
- Mijn bewogenheid met moslims is vergroot.
- Veel praktische tools gekregen om het evangelie te delen.

Onderwerpen die o.a. aan bod komen: Achtergrond van de verschillende moslimgroepen in Nederland. Hoe vertel je moslims wie Jezus is? Hoe maak je moslims vertrouwd met de Bijbel? Hoe begeleid je mensen bij doop en discipelschap? Hoe bemoedigen we MBB's (moslims die christen worden). Het geloofsgesprek met moslims.

De Zomerschool is ook een goede voorbereiding voor zendelingen die naar een islamitisch land gaan. Predikanten en kerkelijk werkers krijgen voor deelname studiepunten toegekend. De zomerschool is door het Centrum voor Toerusting en Educatie van de PKN erkend binnen het open aanbod van de Permanente Educatie (PE) met 2 studiepunten. Voor predikanten die hiervan gebruik willen maken is er wel extra leesstof en een evaluatie.

Kosten: € 350,- per persoon (met inbegrip van overnachtingen en maaltijden), echtparen € 550,-

Moskee-binnen(2)

Cursusdetails

€ 350,- per persoon. Echtparen € 550,-
Inclusief overnachtingen en maaltijden.
24-28 juni 2024
Voorthuizen

Download en gebruik:

  • Brochure Zomerschool 2024

Illustraties voor media:

Dia 169 Zomerschool 2024
Scroll naar boven