Spring naar content

Ontvang ons blad Oriëntatie én Her-Oriëntatie

Fijn dat u bij ons werk betrokken wilt zijn!

In ons kwartaalblad Oriëntatie leest u getuigenissen en voorbeelden hoe andere christenen het evangelie delen met moslims. Met het blad wordt u op tijd geïnformeerd over ons aanbod van cursussen en publicaties. Bovendien steunt u op die manier ons werk. Vraag het aan met het formulier op deze pagina!

OR 144 cover

Ontvang nu ook eenmalig Her-Oriëntatie

Als u zich nu aanmeldt, ontvangt u bovendien gratis de bijzondere eenmalige uitgave Her-Oriëntatie. Hierin leest u tien van de getuigenissen die de afgelopen paar jaar verschenen in het kwartaalblad.

Her-Oriëntatie cover

Machtiging

Wij zijn afhankelijk van de giften van betrokken christenen. Uw gift via een machtiging geeft ons een stabiele steun in de rug om ons werk te kunnen doen. Machtigingen kunt u op ieder moment en zonder opgaaf van redenen intrekken. Een telefoontje of e-mail naar ons is hiervoor voldoende.

Anders geven en helpen

Een andere mogelijkheid is een 'Overeenkomst periodieke schenking', waarmee u eenperiodieke gift voor 5 jaar laat vastleggen. Dat biedt meer mogelijkheden voor belastingaftrek. (Zie hiervoor de download.)

Bid u ook met ons voor het getuigenis onder moslims? Alleen God zelf kan mensen tot geloofsovergave en navolging brengen.

Aanvraagformulier

Scroll naar boven