Spring naar content

Online Bijbel, liederen, websites en film over Jezus

Arabisch en Tarifit / اللغة العربية و الترفيث

  هل تريد أن تعرف أكثرا عن ألمسيح و ما

يؤمن به المسيحيون؟

من الضروري أن يكون لديك كتابا مقدسا حيث تقرأ فيه قصة يسوع المسيح والكلام الذي بشر به. إذ تعاني بعض صعبات في اللغة ألهولندية قد تجد هنا في هذه الصفحة بعض الموارد للقراءة وهي باللغتين العربية و الريفية.
يمكنك أن تتطلع مباشرة عن الكتاب المقدس أو الاستماع للترانيم رائعة. كما يمكنك كذالك مشاهدة الفيلم عن حياة سيد يسوع المسيح وهذا في اللغات العربية (مصرية) والمغربية والترفيث. عن طريق tarifit.infoخاصة للمغارب تكتشف كثيرا عن إنجيل السيد يسوع المسيح.
يمكنك أيضا طلب المواد باللغة العربية أو الترفيث... انظر أدناه.
أو خلال زيارة اجتماع مسيحيين من شمال افريقية أو المشرق العربي

Wil je meer weten over Jezus Christus en wat christenen geloven?
Het is belangrijk in ieder geval een bijbel te bemachtigen. Daarin lees je het verhaal over Jezus en vind je woorden van hemzelf. Als je nog problemen hebt met de Nederlandse taal, vind je hier verschillende online bronnen in het Arabisch of Tarifit. Je kunt online de bijbel in het standaard Arabisch lezen, of in het Darija, het Marokkaanse dialect van het Arabisch op de site van het Marokkaanse Bijbelgenootschap. mooie Arabische liederen De film over het leven van Jezus is te zien in diverse talen, waaronder Marokkaans Arabisch, Modern standaard Arabisch en Tarifit. Speciaal voor Marokkaans sprekenden is er veel te ontdekken van het evangelie van Jezus Christus via tarifit.info of door de DVD 'Proef en zie hoe goed God is!' te bekijken en beluisteren. Het Mattheüs-evangelie kun je ook in het Tarifit beluisteren met een app op je iPhone.

Het leven van onze Heer Jezus Christus

U kunt de genoemde film over 'het leven van onze Heer Jezus" حياة سيدنا عيسى المسيح in Marokkaans (-Arabisch en -Berber/Tarifit) aanvragen. Naast een aantal Arabische en Noord-Afrikaanse dialecten, is de film o.a. ook in het Engels, Spaans en Frans te beluisteren. De film kan alleen besteld worden via een emailbericht. Vermeld dan 'Jezusfilm in 16 talen'.

Meer uitleg over het christelijk geloof en getuigenissen zijn te vinden op de website www.MaarifatAllah.com.

Deze website heeft een overvloedige hoeveelheid informatie: De Arabische Bijbel in Word/PDF-formaat (ook tweetalig Arabisch/Engels) en in MP3 Audio bestanden; Bijbellees-apps en Bijbelstudie-apps, liederen, getuigenissen en uitleg over het christelijk geloof. Dit is een identieke Engelstalige versie van deze site.

Op dit Youtube kanaal zijn christelijke Arabische programma’s met ondertiteling te vinden, waaronder: ‘De Levende Overwon De Dood’ - een serie over de betekenis van Pasen, Nederlands ondertiteld.

Jezusfilm Arabisch
Scroll naar boven