Spring naar content

Inspiratiedag 2024

Voor ieder die verbonden is met de missie van Evangelie & Moslims of zich daarop willen oriënteren.

Thema: De prijs van bekering

Moslims die christen worden betalen vaak een hoge prijs. Ze raken in veel gevallen familie en vrienden kwijt en krijgen te maken met verachting en bedreigingen. Kunnen wij naast hen staan en vertrouwen we erop dat God hen veel meer teruggeeft dan alles wat ze verloren? Op deze dag vertellen verschillende moslims die christen werden hun verhaal en ontdekken we hoe Nederlandse christenen naast hen kunnen staan om samen Jezus te volgen.

Op onze inspiratiedag heten we iedereen welkom die op een of andere manier verbonden is met de missie van Evangelie & Moslims om het evangelie uit te dragen in de ontmoeting met moslims, of dat overweegt. Met het programma willen we niet alleen mensen die al jaren heel actief zijn in missionaire projecten, maar ook gemeenteleden van ‘een gewone kerk’ inspireren om het evangelie te delen met moslims. Op deze dag maakt u ook kennis met het team van Evangelie & Moslims.

Er is een crèche voor kinderen t/m 3 jaar.

Aanmelding

Aanmelding vooraf is noodzakelijk i.v.m. de catering en het aantal beschikbare plaatsen. Toegang is gratis. Er wordt een collecte gehouden voor de onkosten en voor het werk van Evangelie & Moslims.

Klik hier om je aan te melden.

Programma

10.30 uur: Ontvangst met koffie en thee
11.00 uur: Opening met samenzang en gebed
11.30 uur: Hoofdlezing & getuigenissen
12.30 uur: Oosterse lunch
13.30 uur: Workshops
- Workshop 1: De prijs voor moslimvluchtelingen die Jezus leren kennen
- Workshop 2: De prijs voor de kerk die uitreikt naar moslims
15.15 uur: Afsluiting met samenzang en gebed
16.00 uur: Ruimte voor ontmoeting

Voor promotie:

Inspiratiedag 2024

Cursussen & Publicaties

Cursussen, toerusting en publicaties Ontdekken wat moslims beweegt en wat God van ons vraagt. Meer over…

Missionair werk

Ondersteuning voor plaatselijk missionair werk Eropuit gaan om moslims te ontmoeten. Individueel en als kerk. Meer over…

Bijbels & Samenkomsten

Bijbels, christelijke lectuur en samenkomsten Het woord van God voor iedereen in de taal van je hart. Meer over… Arabisch Samenkomsten, informatie en Bijbels, boeken en CD’s etc Farsi (Iran)…

Scroll naar boven