Spring naar content

Kerken en samenkomsten

In Nederland en Turkije

Kerken - samenkomsten

in Nederland en Turkije

Zoek in uw eigen omgeving contact met christenen die Jezus liefhebben en de bijbel als uitgangspunt nemen. Er zijn in bijna iedere stad of dorp kerken waar u van harte welkom bent. Vindt u het moeilijk om zo'n kerk te vinden? Stuur ons een email. Er zijn ook in verschillende plaatsen in Nederland samenkomsten waar de Bijbel gelezen wordt en gebeden wordt in het Turks.

Zie de agenda hieronder voor regionale samenkomsten op verschillende plaatsen in het land.

In Almelo is er regelmatig een Turks-Nederlandse samenkomst  in het gebouw van De Ontmoeting, Hoornbladstraat 29a.  Meer informatie: hatice@evangelie-moslims.nl

In Den Haag zijn er regelmatig Turkstalige samenkomsten. Meer informatie: denhaag.mesihciler@gmail.com  06 -2916 4796

In Rotterdam is er regelmatig een Turkse samenkomst. Meer Informatie: yeniyasamkilisesi@gmail.com.

 

Adressen van kerken in Turkije kunt u vinden via de site: https://kutsalkitap.org/kilise-adresleri/ of http://www.incilturk.com/kilise_adresleri.htm.

Er is een website (https://www.twr360.org/) met informatie in veel talen over de Bijbel en het christelijk geloof. Zowel voor iemand die graag leest als voor wie liever luistert of bekijkt, biedt deze site een aansprekende vorm om kennis te maken met het Goede Nieuws in de eígen taal.

Agenda Turkse bijeenkomsten

Evangelie & Moslims organiseert zelf voor Turks-sprekenden de volgende bijbelstudies en conferenties. Ook anderen organiseren in ons land bijeenkomsten in het Turks. 

Turkse samenkomst

zaterdag 28 oktober 2023 14:30 17:30
Amersfoort

Een Turkse christelijke samenkomst, bedoeld voor de onderlinge bemoediging en opbouw in het geloof.

Lees meer

Turkse Conferentie 2023

vrijdag 22 september 2023 zondag 24 september 2023

We zien weer uit naar de Turkse Conferentie. Het thema is ‘sta op en schitter’. Dit jaar komt Mesut Ciftci met zijn vrouw uit Turkije, Balikesir. Aan de hand van de 7 gemeenten uit het Bijbelboek Openbaringen zal het thema belicht worden.
Op vrijdag 22 september bent u vanaf 17.00 uur welkom. Dan heeft u tijd om uw spullen achter te laten in de kamer waar u verblijft. Om 18.00 uur gaan we samen eten. De conferentie eindigt op zondag 24 september om 15.00 uur.

Ook voor tieners en kinderen is er een programma.

Lees meer
Scroll naar boven