Spring naar content

Kerken en samenkomsten

In Nederland en Turkije

Kerken - samenkomsten

in Nederland en Turkije

Zoek in uw eigen omgeving contact met christenen die Jezus liefhebben en de bijbel als uitgangspunt nemen. Er zijn in bijna iedere stad of dorp kerken waar u van harte welkom bent. Vindt u het moeilijk om zo'n kerk te vinden? Stuur ons een email. Er zijn ook in verschillende plaatsen in Nederland samenkomsten waar de Bijbel gelezen wordt en gebeden wordt in het Turks.

Zie de agenda hieronder voor regionale samenkomsten op verschillende plaatsen in het land.

In Almelo is er regelmatig een Turks-Nederlandse samenkomst  in het gebouw van De Ontmoeting, Hoornbladstraat 29a.  Meer informatie: hatice@evangelie-moslims.nl

In Den Haag zijn er regelmatig Turkstalige samenkomsten. Meer informatie: denhaag.mesihciler@gmail.com  06 -2916 4796

In Rotterdam is er iedere zondagmiddag een Turkstalige dienst om 15.00 uur in Simonstraat 10   Meer Informatie: yeniyasamkilisesi@gmail.com.

 

Adressen van kerken in Turkije kunt u vinden via de site: https://kutsalkitap.org/kilise-adresleri/ of http://www.incilturk.com/kilise_adresleri.htm.

Er is een website (https://www.twr360.org/) met informatie in veel talen over de Bijbel en het christelijk geloof. Zowel voor iemand die graag leest als voor wie liever luistert of bekijkt, biedt deze site een aansprekende vorm om kennis te maken met het Goede Nieuws in de eígen taal.

Agenda Turkse bijeenkomsten

Evangelie & Moslims organiseert zelf voor Turks-sprekenden de volgende bijbelstudies en conferenties. Ook anderen organiseren in ons land bijeenkomsten in het Turks. 

Turkstalige samenkomst

zaterdag 12 september 2020 14:30 17:00
Den Haag

Deze samenkomst wordt georganiseerd door Turkstalige christenen, maar staat open voor belangstellenden (dus ook voor mensen die moslim of Aleviet zijn).

Lees meer

Weekend voor Turkstalige gelovigen

vrijdag 16 oktober 2020 zondag 18 oktober 2020
Midden van het land

Een jaarlijkse conferentie, bedoeld voor de onderlinge bemoediging en opbouw in het geloof.

Lees meer

Turkstalige samenkomst

zaterdag 19 december 2020 14:30 17:00
Utrecht

Deze samenkomst wordt georganiseerd door Turkstalige christenen, maar staat open voor belangstellenden (dus ook voor mensen die moslim of Aleviet zijn)

Lees meer
Scroll naar boven