Spring naar content
Laden Evenementen

Inspiratiedag Evangelie & Moslims

zaterdag 15 juni 2024 11:00 16:00
Voorthuizen (Voorthuizerweg 5, Nijkerk)

Thema: De prijs van bekering

Moslims die christen worden betalen vaak een hoge prijs. Ze raken in veel gevallen familie en vrienden kwijt en krijgen te maken met verachting en bedreigingen. Kunnen wij naast hen staan en vertrouwen we erop dat God hen veel meer teruggeeft dan alles wat ze verloren? Op deze dag vertellen verschillende moslims die christen werden hun verhaal en ontdekken we hoe Nederlandse christenen naast hen kunnen staan om samen Jezus te volgen.

Op onze inspiratiedag heten we iedereen welkom die op een of andere manier verbonden is met de missie van Evangelie & Moslims om het evangelie uit te dragen in de ontmoeting met moslims, of dat overweegt. Met het programma willen we niet alleen mensen die al jaren heel actief zijn in missionaire projecten, maar ook gemeenteleden van ‘een gewone kerk’ inspireren om het evangelie te delen met moslims. Op deze dag maakt u ook kennis met het team van Evangelie & Moslims.

Er is een crèche voor kinderen t/m 3 jaar.

Aanmelding

Aanmelding vooraf is noodzakelijk i.v.m. de catering en het aantal beschikbare plaatsen. Toegang is gratis. Er wordt een collecte gehouden voor de onkosten en voor het werk van Evangelie & Moslims.

Klik hier om je aan te melden.

Programma

10.30 uur: Ontvangst met koffie en thee
11.00 uur: Opening met samenzang en gebed
11.30 uur: Hoofdlezing & getuigenissen
12.30 uur: Oosterse lunch
13.30 uur: Workshops
– Workshop 1: De prijs voor moslimvluchtelingen die Jezus leren kennen
– Workshop 2: De prijs voor de kerk die uitreikt naar moslims
15.15 uur: Afsluiting met samenzang en gebed
16.00 uur: Ruimte voor ontmoeting

Inspiratiedag23
Scroll naar boven