Spring naar content

Zomerschool

Een praktische trainingsweek

Zomerschool Moslims en het Evangelie

Corona-proof!
Wij werken met een kleine groep en een ruime locatie, Alle corona-voorschriften worden tijdens het programma in acht genomen. 

Wil je graag leren hoe je meer kunt betekenen voor moslims in je omgeving of de moslimvluchtelingen die hier komen? Kom dan naar onze Zomerschool! Een intensieve studieweek over het geloof en de cultuur van moslims en hoe je hen kunt bemoedigen om volgeling van Jezus te worden. Een belangrijk onderdeel is ook de ontmoeting met moslims zelf.

Reacties van deelnemers:

- Fantastisch leerzame week met diepgaande en afwisselende studies.
- Mijn bewogenheid met moslims is vergroot.
- Veel praktische tools gekregen om het evangelie te delen.

Onderwerpen die o.a. aan bod komen: Achtergrond van de verschillende moslimgroepen in Nederland. Hoe vertel je moslims wie Jezus is? Hoe maak je moslims vertrouwd met de Bijbel? Hoe begeleid je mensen bij doop en discipelschap? Hoe bemoedigen we MBB's (moslims die christen worden). Moskeebezoek en geloofsgesprek met moslims.

De Zomerschool is ook een goede voorbereiding voor zendelingen die naar een islamitisch land gaan. Predikanten en kerkelijk werkers krijgen voor deelname studiepunten toegekend. De zomerschool is door het Centrum voor Toerusting en Educatie van de PKN erkend binnen het open aanbod van de Permanente Educatie (PE) met 2 studiepunten. Voor predikanten die hiervan gebruik willen maken is er wel extra leesstof en een evaluatie.

Kosten: € 275,- per persoon (met inbegrip van overnachtingen en maaltijden), echtparen € 495,-

De verblijfslocatie heeft 2- en 4-persoonskamers. Echtparen krijgen zo mogelijk een eigen kamer. Badkamer/toilet op de gang. Het is ook mogelijk om met een camper of tent op het terrein te staan (kosten blijven gelijk).

Aanmeldformulier

Zomerschool 2021

Aanmelding en betaling voor deze cursus.
  • Persoonsgegevens

  • Cursusgegevens

    Zomerschool 14-18 juni 2021
  • Kies een locatie waar de cursus gegeven wordt.
  • € 0,00
  • Eventueel hier uw aanvullende opmerkingen
Moskee Amersfoort
Zomerschool juni 2017

Cursusdetails

€ 275,- per persoon. Echtparen € 495,-
Inclusief overnachtingen en maaltijden.
14-18 juni 2021
Amerongen
  • Brochure Zomerschool 2021
  • Poster Zomerschool 2021
Scroll naar boven