Spring naar content

Zomerschool

Een praktische trainingsweek

Zomerschool Moslims en het Evangelie

3 t/m 7 juli 2023

Een praktische trainingsweek voor christenen, om je geloof te delen met moslimvluchtelingen en met moslims die hier al jaren wonen.

Wil je graag leren hoe je meer kunt betekenen voor moslims in je omgeving of de moslimvluchtelingen die hier komen? Kom dan naar onze Zomerschool! Een intensieve studieweek over het geloof en de cultuur van moslims en hoe je hen kunt bemoedigen om volgeling van Jezus te worden. Indien de situatie met corona dat toelaat, bezoeken we een moskee en gaan we ook in gesprek met moslims.

Reacties van deelnemers:

- Fantastisch leerzame week met diepgaande en afwisselende studies.
- Mijn bewogenheid met moslims is vergroot.
- Veel praktische tools gekregen om het evangelie te delen.

Onderwerpen die o.a. aan bod komen: Achtergrond van de verschillende moslimgroepen in Nederland. Hoe vertel je moslims wie Jezus is? Hoe maak je moslims vertrouwd met de Bijbel? Hoe begeleid je mensen bij doop en discipelschap? Hoe bemoedigen we MBB's (moslims die christen worden). Het geloofsgesprek met moslims.

De Zomerschool is ook een goede voorbereiding voor zendelingen die naar een islamitisch land gaan. Predikanten en kerkelijk werkers krijgen voor deelname studiepunten toegekend. De zomerschool is door het Centrum voor Toerusting en Educatie van de PKN erkend binnen het open aanbod van de Permanente Educatie (PE) met 2 studiepunten. Voor predikanten die hiervan gebruik willen maken is er wel extra leesstof en een evaluatie.

Kosten: € 340,- per persoon (met inbegrip van overnachtingen en maaltijden), echtparen € 540,-

Let op: In eerdere advertenties staat nog een datum van 19-23 juni, maar deze datum is niet juist. De juiste datum is 3-7 juli.

Moskee-binnen(2)

Cursusdetails

€ 340,- per persoon. Echtparen € 540,-
Inclusief overnachtingen en maaltijden.
3-7 juli 2023
Amerongen

Download en gebruik:

  • Brochure Zomerschool 2023

Illustraties voor media:

Dia 169 Zomerschool 2023
Moskee-binnen(2)
Scroll naar boven