Spring naar content

Thuis voelen op de Rabita-conferentie

Publicatiedatum: 7 oktober 2015

In het weekend van 2-4 oktober werden zestig mensen toegerust op de Rabitaconferentie van Evangelie & Moslims. De aanwezigen, voornamelijk Arabische christenen met een moslimachtergrond, luisterden ademloos naar de studies van dr. Ghassan Khalaf, voormalig directeur van een theologische opleiding in Beiroet.

Diepgaand en tegelijk in alle eenvoud behandelde Ghassan Khalaf het thema ‘eschatologie in het christelijk geloof’ (de leer van de eindtijd), waarbij hij ook uitvoerig inging op vragen uit de groep.

Sommigen hebben nog geen keus gemaakt om Christus te volgen. Eén van hen reageerde: ‘Wat mij zo trof was dat hij positief sprak over christelijk geloof zonder negatief te doen over de islam. Ik voelde mij bij hem thuis en wil graag meer van hem leren. ‘

De Rabita-conferentie wordt ieder jaar georganiseerd door Evangelie & Moslims. Deze conferentie is speciaal voor toerusting van Arabische of Noord-Afrikaanse christenen met moslimachtergrond of hen die het evangelie willen leren kennen. Wilt u op de hoogte blijven van ons werk?

Vraag dan hier ons info-bulletin aan.

Thuis voelen op de Rabita-conferentie
Scroll naar boven