Spring naar content

Rabita-conferentie kan helaas niet doorgaan

Publicatiedatum: 28 februari 2020

Onze jaarlijkse conferentie voor Arabischtalige en Noord-Afrikaanse christenen kan helaas niet doorgaan.

De Rabita-conferentie is een jaarlijks terugkerende conferentie bedoeld voor Arabischtalige en Noord-Afrikaanse christenen met een moslimachtergrond en hun gezinnen. Naast waardevolle ontmoetingen met elkaar in een ontspannen sfeer, staan we stil bij Bijbelse thema’s die ons leven raken. Bijbelstudies, zingen en gebeden zijn in het Arabisch en Nederlands en soms ook in het Tarifit.

Nu het vanwege het coronavirus niet mogelijk is om de conferentie door te laten gaan, kijken we op wat voor manier we de deelnemers toch in geestelijk opzicht kunnen bemoedigen. We houden u via deze website op de hoogte.

Hoor je zelf tot de doelgroep en voel je je aangesproken, geef je dan op via haithm@evangelie-moslims.nl.

Heb je als christen contact met mensen uit de doelgroep die geen christen zijn, maar wel serieus geïnterresseerd zijn in het evangelie, neem dan gerust contact met ons op hierover: haithm@evangelie-moslims.nl.

 

Financieel meehelpen

Hoewel de conferentie niet kan doorgaan, hadden we al wel kosten gemaakt. Wilt u financieel bijdragen? Veel dank! Bankgegevens staan in de voettekst van deze pagina, of doneer direct (iDEAL).

CAwdEAwUUkNCX0Einline0248625dead50fdb13c7d5f293503e67f
Scroll naar boven