Spring naar content

Opnieuw Filippus-opleiding voor evangelisten

Publicatiedatum: 27 mei 2021

Deze opleiding van Evangelie & Moslims omvat een éénjarige training met name voor christenen met een moslimachtergrond. De opleiding rust toe om samen met anderen het goede nieuws van Jezus Christus uit te dragen. Na de zomer hopen we met een nieuwe lichting studenten te kunnen beginnen en de eerste aanmelding hebben we al binnen.

De cursus is niet bedoeld is voor algemene geloofsopbouw of discipelschapsvorming, we verwachten dat studenten al enkele jaren christen zijn en een stevige basis hebben. De opleiding is daarom bedoeld voor hen die heel concreet als evangelist (willen) werken. De opleiding wordt aangeboden in het Nederlands, Arabisch, Farsi (ook te volgen voor veel Afghanen) en Turks en –afhankelijk van inschrijvingen- in meer talen.

Kent u christenen van moslimachtergrond die al meerdere jaren christen zijn en actief zijn als evangelist, maar meer toerusting daarvoor willen hebben, wijs hen dan op onze eenjarige cursus.

Helpen

Veel van onze (aankomende) studenten hebben zelf geen financiële middelen hiervoor. Daarom vragen we kerken en individuele christenen om hen daarbij te helpen.

Lees meer over de Filippus-opleiding

Filippus opleiding sep2019
Scroll naar boven