Spring naar content

Online bronnen en corona

Publicatiedatum: 27 mei 2020

De ingestelde Corona-beperkingen, die het onmogelijk of veel moeilijker maken om mensen persoonlijk op te zoeken, hebben het belang van goede online informatie over het christelijk geloof onderstreept. Op onze website vindt u veel informatie over goede online bronnen.

Ook in het Arabisch, Turks, Farsi en andere door moslims gesproken talen is inmiddels heel veel online bereikbaar.

Een voorbeeld daarvan is het YouTubekanaal dat Samer Younan met vrienden heeft opgezet.

Een ander voorbeeld is www.incil.nlDeze site is door Evangelie & Moslims opnieuw opgezet voor Turkstaligen in Nederland. Op deze site kan er een gratis nieuw testament besteld worden. Vragen die veel gesteld worden door moslims, worden beantwoord, onderwerpen die interessant zijn voor moslims die op zoek zijn naar meer informatie over het christelijk geloof worden besproken en ook zijn alle Turkse samenkomsten in Nederland er te vinden.

Op onze website (de site die u nu bekijkt), en in het bijzonder bij de pagina’s voor de verschillende taalgroepen onder ‘Bijbels en samenkomsten’, kunt u nog veel meer verwijzingen naar goede websites, YouTube-kanalen en apps vinden, waar u uw moslim- of christen-kennissen uit deze taalgroepen op kunt wijzen.

Screenshot Youtubekanaal Samer
Scroll naar boven