Spring naar content

Nieuw kwartaalblad en nieuwe site

Publicatiedatum: 5 juni 2017

Deze week is ons nieuwe kwartaalblad ‘Orientatie’ bij de abonnees in de bus gevallen. Over enkele weken zal ook deze website helemaal vernieuwd zijn.

Een nieuwe naam

We vonden het tijd voor een nieuwe vormgeving en hebben het blad ook een naam gegeven: Oriëntatie.

We willen u een oriëntatie bieden op wat er onder moslims in Nederland gebeurt en hoe moslims Jezus leren kennen. We hopen dat het blad u motiveert tot gebed en om zelf ook moslims op te zoeken. Cees Rentier, directeur van Evangelie & Moslims, schrijft in het nieuwe blad meer over de keuze voor de nieuwe naam. Ontvangt u graag een jaar lang een proefabonnement? Stuur een berichtje naar info@evangelie-moslims.nl of bel 033-4659290.

Ondertussen wordt ook onze website grondig aangepakt. Het werd namelijk steeds meer nodig om alle informatie overzichtelijker te kunnen presenteren. Zo hopen we dat de bezoeker, u dus, sneller kan vinden wat nodig is. Ook qua uiterlijk wordt het een behoorlijke face-lift.

Het was onze bedoeling om de nieuwe website gelijk met het nieuwe blad te kunnenn lanceren, maar zoals dat met ICT projecten nogal eens voorkomt is er wat vertraging ontstaan. We hopen dat het werk nu binnen enkele weken gereed is, en dat u op deze webplek een aantrekkelijke, rijkgevulde en handige informatiebron vindt waar u veel aan hebt.

Nieuw kwartaalblad en nieuwe site
Scroll naar boven