Spring naar content

Naïma-Vrouwendag ‘Spreek vrijuit, want Jezus komt.’

Publicatiedatum: 9 maart 2017

Evangelie & Moslims organiseert op 25 maart de Naïma-Vrouwendag 2017 voor christenvrouwen die contact hebben of willen hebben met moslimvrouwen.

Amersfoort – Op zaterdag 25 maart 2017 houdt Evangelie & Moslims de jaarlijks Naïma-vrouwendag in Amersfoort. De dag is bedoeld voor vrouwen die al contact hebben met moslimvrouwen, en ook voor vrouwen die dit graag zouden willen maar niet goed weten hoe.

Sprekers
Gastspreekster is Mona, afkomstig uit Egypte en werkzaam met Noord-Afrikaanse immigranten in Barcelona. Zij zal spreken over het thema ‘Spreek vrijuit, want Jezus komt’. Harriet Cornelius, medewerker van Evangelie & Moslims, is ruim 18 jaar werkzaam geweest in Turkije en werkt nu vanuit Evangelie & Moslims als evangeliste onder de Turkstalige gemeenschap in Nederland.

Programma

Een Bijbeltekst uit het boek Handelingen (4:31) staat centraal: “Ze begonnen zonder angst het goede nieuws over Jezus te vertellen.” Na de bijdrage van de spreeksters, gevolgd door een Oosterse lunch, worden in de middag verschillende workshops aangeboden.

Voor alle verdere informatie en aanmelding: kijk in de agenda.

Naïma-Vrouwendag 'Spreek vrijuit
Scroll naar boven