Spring naar content

Naïma Vrouwendag 3 maart 2018

Publicatiedatum: 30 november 2017

Meld je nog snel aan voor deze bijzondere dag!

Bruiloftsfeesten zijn in islamitische culturen doorgaans grote en belangrijke evenementen. Tegelijk weten veel moslims niet dat Jezus Christus onze Bruidegom wil zijn.

Om de Bruidegom zichtbaar te maken voor moslimvrouwen, organiseert Evangelie & Moslims op 3 maart 2018 de 20e Naïma-vrouwendag. Die dag staat in het teken van “feest” en is bedoeld als dag van ontmoeting en inspiratie voor christenvrouwen die het Evangelie willen delen met moslimvriendinnen.

Verbinden

Feesten spelen in het leven van moslimvrouwen meestal een belangrijke rol; vooral als iemand gaat trouwen. In de Bijbel gebruikt God het beeld van de bruiloft voor de vereniging van alle gelovigen met zijn Zoon Jezus. Dit beeld is goed te verbinden met gewoonten uit de culturen van moslimvrouwen.

Geïnteresseerden krijgen tijdens de vrouwendag handvatten hoe ze dergelijke Bijbelse elementen kunnen verbinden met de levens van hun moslimvriendinnen. De 20e Naïma-vrouwendag wordt op 3 maart 2018 gehouden in Amersfoort.

Vooraf betalen via de website is niet meer mogelijk. Wil je toch komen, zorg dan dat je er zaterdag 3 maart tijdig bent (graag tussen 9.30 en 9.45 uur en neem 17,50 euro contant mee. Graag tot ziens.

Naïma Vrouwendag 3 maart 2018
Scroll naar boven