Spring naar content

Filippus opleiding wil doorgaan

Publicatiedatum: 20 maart 2020

In september 2019 startte voor het eerst de Filippus opleiding, een eenjarige praktisch-theologische opleiding voor evangelisten met een moslimachtergrond. We bereiden ons nu voor op een tweede jaargang voor een nieuwe groep studenten!

Evangelie & Moslims begon de Filippus opleiding voor (aankomende) evangelisten met een moslimachtergrond. De 13 studenten hebben een diverse achtergrond: Arabisch, Iraans, Marokkaans en Turks. Zowel studenten als docenten ervaren het als een heel inspirerende leeromgeving, waarvoor we heel dankbaar zijn.

In september 2020 willen we graag het studieprogramma opnieuw aanbieden, aan een tweede groep studenten. In studiejaar 2020-2021 bieden we naast Arabisch en Turk ook het Farsi aan. Kandidaat-studenten kunnen zich nu weer aanmelden.

Als u christenen kent met deze achtergrond die naar verdieping en toerusting zoeken, wilt u hen dan op deze opleiding wijzen?

Meehelpen

Voor de cursisten en docenten van deze nieuwe bijzondere evangelistenschool vraagt Evangelie & Moslims om gebed. Ook zoeken we nog aanvullende financiële steun voor de opleiding. 

Meer info

Alle informatie over de opleiding, info-folders en aanmeldformulieren voor studenten vindt u op de speciale Filippus-pagina.

Filippus opleiding sep2019
Scroll naar boven