Spring naar content

Bruggenbouwers praten over pionieren

Publicatiedatum: 18 augustus 2017

Evangelie & Moslims startte onlangs samen met plaatselijke kerken pioniersplekken in Zeist en Leerdam. Ook anderen kunnen leren van de opgedane ervaringen.

Evangelie & Moslims brengt een paar keer per jaar christenen samen die het evangelie delen en daarbij intensief met moslims te maken hebben. Doel van de avonden is ontmoeting, uitwisseling van ervaringen, toerusting en informatie. Iedere keer kiezen we een praktijkgericht thema. Op 11 oktober is het onderwerp: Het opstarten van plaatselijke samenkomsten voor migranten. Onlangs zijn door Evangelie & Moslims samen met plaatselijke kerken pioniersplekken gestart in Zeist en Leerdam. Die ervaringen willen we graag delen met anderen die zoiets in hun eigen plaats willen. Onze medewerkers Rana en Samer (foto) zullen erover vertellen.

Hebt u zelf minstens een dagdeel per week contact met moslims en het verlangen het evangelie met hen te delen, dan bent u welkom! Meer info: Willem van der Deijl, Willem@evangelie-moslims.nl

Bruggenbouwersavond Antwerpen 30 oktober

Deze toerustingsavond is voor bruggenbouwers uit België. Evangelie & Moslims werkt daarin samen met het Bijbelhuis en Gave-Veste. Meer info: Willem van der Deijl.

Bruggenbouwers praten over pionieren
Scroll naar boven